Home | Oss Taxatie Service

Wij zijn het taxatie bedrijf voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers in en uit Den Bosch, Oss, Uden, Veghel en omgeving. Wij hebben inmiddels een hoogstaande reputatie opgebouwd als het om het verlenen van kwalitatieve taxatiediensten gaat. 

Wij zijn als taxateur lokaal bekend in Oss en kennen de marktomstandigheden. Onze taxatierapporten worden altijd door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

Onze kenmerken:

 • Vast voordelig tarief inclusief ALLE bijkomende kosten
  € 415,03inculsief btw en kadasterkosten voor een gevalideerd taxatierapport.
 • Erkend taxateur
  De taxateur is ingeschreven in het taxatie register VastgoedCert en lid van de branchevereniging VastgoedPro. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het taxatie keurmerk NWWI.
 • Plaatselijke goed bekend
  De taxateur is zeer goed bekend met de woningmarkt in de regio: Den Bosch - Oss - Uden - Veghel.
 • Garantie op acceptatie taxatierapport
  Doordat het taxatierapport wordt opgemaakt door een erkend taxateur die plaatselijk goed bekend is, kunnen wij u 100% garantie geven dat de taxatie voldoet aan de eisen van alle hypotheekverstrekkers in Nederland.
 • Snel uw taxatierapport in bezit
  Nadat u het contactformulier heeft ingevuld wordt u binnen 24 uur gebeld door de taxateur. Uitwerking van het taxatierapport gebeurd binnen een paar werkdagen.

Direct een taxatie aanvragen? Neem contact met ons op!

Taxatie in Oss en omgeving

De taxateurs van Oss Taxatie Service zijn gespecialiceerd in het taxeren van roerende woningen in Den Bosch en omgeving. Bent u benieuwd of wij ook bij u taxteren?

Vul uw postcode in om te controlerenOm u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij uw persoonlijke gegevens nodig. Wij gaan altijd zeer zorgvuldig met deze gegevens om. Meer over uw privacy leest u in ons privacybeleid.